MarikaSeidler

Marika Seidler performer, billed- og videokunstner, producent og kunstnerisk leder af Seidlers SENSORIUM. Praksis omfatter forestillinger, maleri, objekter og 21 videoinstallationer skabt i Dk, USA, Indien, Libanon, Syrien, Japan, Rusland og Benin. Seidler har udstillet på internationale og nationale kunsthaller og museer, som Nikolaj Kunsthal i Kbh. og AROS i Aarhus. Seidler har boet i Indien, Benin, Libanon, Syrien og USA. Uddannet på Det Kgl. Kunstakademi i Kbh. I 2006 -2010 underviser Statens Museum for Kunst. 

IMG_9989_sif

Sif Hymøller Jessen objekt animator og performer arbejder på TV og teater.  Autodidakt dukkespiller, efteruddannet London School of Puppetry i skyggeteater og marionetter. Sif har bl.a. spillet dukken Ali i DR’s julekalender Yallahrup Færgeby, dukken Harry i flere af DSB’s reklamer, dukken Carsten i DR’s Carsten og Gittes Vennevilla, dukkespiller i Jesper Justs kunstfilm “A Question of Silence”. Siden 2009 produktion af egne forestillinger og tilknyttning dukke-og animationsteatret Teater Refleksions forestillinger, der turnerer i hele verden.

IMG_9990_annika

Annika Nilsson Scenograf og performer udvikler koncepter, installationer, rum og iscenesættelser med fokus på det sociale aspekt inden for kunsten, bl.a. til Kulturmødet 2014/Nykøbing Mors, Det Grønlandske Hus/ Kbh., Kulturhuset Gaduaq i Nuuk, Grønland, Passagefestivalen Helsingør, B&U teaterfestival Nykøbing Mors, Ponderosa Dance Festival Tyskland og Teaterkonferencen KRUM Metalskolen, Frederikssund. Qiperoq Det Grønlandske Hus, Foreningen Grønlandske Børn i Ålborg, Århus, Esbjerg og Kbh.

Betina 081 IIII_rundt

Betina Birkjær Scenekunstner er uddannet fra School of Stage Arts ved Cantabile 2 i 2004 og blev i 2005 tilknyttet det spansk-colombianske kompagni Teatro de Los Sentidos i Barcelona. Efter års turné i udlandet, har hun de sidste 5 år primært skabt sanselige, poetiske installationer og forestillinger for børn i duoen Luna Park Scenekunst – bl.a Vandkongens Udestue og andre hjem, en sanseudstilling på Brandts, Rejsen og Gemt er ikke glemt til HCA Festivals og Hukommelsespaladset og Tidsrummet.

helga head

Helga Rosenfeldt-Olsen iscenesætter og performer bruger kunstens sprog til at skabe forbindelser. Forbindelser mellem mennesker, mellem rum og kroppe, mellem fagligheder og forståelser, med det formål at gøre os til aktive deltagere i vores omverden. Arbejder som iscenesætter, performer, klovn, underviser og konceptudvikler indenfor scenekunst i Dk og udlandet.  MFA i ensemblebaseret fysisk teater fra Dell´Arte International, USA, en BA i antropologi og videreuddannelse i Auteur-virksomhed fra Scenekunstens udviklingscenter. Kunstnerisk leder af scenekunstplatformen WunschMachine.

blank


Alaya Riefenstahl er en samtidskunstner som gennem video, performance og scenekunst åbner vores blik for skønheden og poesien i det skæve og anderledes. Med overraskende brug af hverdagens materialer, modens efterladenskaber, sin egen krop og nytænkende iscenesættelser går hun nye veje i en kunst båret af en stor humanisme og underfundig humor.

Eva_portrait round

Eva Wendelboe Kuczynski scenograf og visuel iscenesætter skaber rummelige fortællinger, oplevelseskoncepter hvor rum, aktiviteter, bruger og performere forenes i et narrativt, filosoferende, dramatisk og poetisk koncept i udviklingsopgaver indenfor kunst og design. Oplevelse og formidling gøres til narrative miljøer, med brugeren som aktivt skabende centrum. Hun har bl.a. arbejdet med scenografiske iscenesættelser for museer, byudviklingsprojekter, kulturfestivaller, biblioteker, kommunale forvaltninger.

Ingrid profil billede_new

Ingrid Skovgaard, billede-, video- og performance kunstner. Hendes praksis og undervisning afspejler udtryk og metode fra billedkunst, scenekunst og dans, med afsæt i kroppens bevægelser og sanser. Uddannet fra Chelsea College of Art (BA), Nordisk Teaterskole og Universitat de Barcelona (MFA) og Teatro de los Sentidos (masterclasses). Hun har i udstillet på flere nationale og internationale museer, kunsthaller og festivaler, som Nikolaj Kunsthal, Museet for Samtidskunst og LOOP Video Art Festival. Siden 2015 har hun udviklet en række workshops for bl.a. Vejen Kunstmuseum. Leder formidlings afdelingen Nord Norsk Kunstmuseum.

© Marika Seidler & clients 2018