IMG_0002_marika

Marika Seidler indehaver af Seidlers Sensorium. Arrangør, producent, projekt- og undervisnings leder, performer, billed- og videokunstner. Hendes praksis omfatter tegning, maleri, objekter og 21 videoinstallationer skabt i Danmark, USA, Indien, Libanon, Syrien, Japan, Rusland og Benin. Seidler har udstillet på internationale og nationale kunsthaller og museer, som Nikolaj Kunsthal i Kbh. og AROS i Aarhus. Seidler har boet i Indien, Benin, Libanon, Syrien og USA. Hun er uddannet på Det Kongelige Kunstakademi i Kbh. I 2006 startede Seidler med at undervise på Statens Museum for Kunst. I 2009 åbnede hun Den mobile billedskole.  

IMG_9989_sif

Sif Hymøller Jessen dukkefører, performer og underviser. Hun arbejder både på TV og teater.  Hun er autodidakt dukkespiller, efteruddannet på London School of Puppetry i skyggeteater og marionetter. Hun har bl.a. spillet dukken Ali i DR’s julekalender Yallahrup Færgeby, dukken Harry i flere af DSB’s reklamer, dukken Carsten i DR’s Carsten og Gittes Vennevilla samt været dukkespiller i Jesper Justs kunstfilm “A Question of Silence”. De sidste otte år har hun udover egne forestillinger været tilknyttet dukke-og animationsteatret Teater Refleksions forestillinger, der turnerer i hele verden.

IMG_9990_annika

Annika Nilsson Scenograf, performer og underviser. Hun udvikler koncepter, installationer, rum og iscenesættelser med fokus på det sociale aspekt inden for kunsten, bl.a. til Kulturmødet 2014/Nykøbing Mors, Det Grønlandske Hus/ København, Kulturhuset Gaduaq/Nuuk, Grønland, Passagefestivalen/Helsingør, Børn og ungdomsteaterfestivalen/Nykøbing Mors, Ponderosa Dance Festival/Tyskland og Teaterkonferencen KRUM/Metalskolen, Frederikssund.  Annika Nilsson desuden arbejdet  i Qiperoq/Det Grønlandske Hus og Foreningen Grønlandske Børn i Ålborg, Århus, Esbjerg og København.

Betina 081 IIII_rundt

Betina Birkjær Scenekunstner og underviser. Hun er uddannet fra School of Stage Arts ved Cantabile 2 i 2004 og blev i 2005 tilknyttet det spansk-colombianske kompagni Teatro de Los Sentidos i Barcelona. Efter års turné i udlandet, har hun de sidste 5 år primært skabt sanselige, poetiske installationer og forestillinger for børn i duoen Luna Park Scenekunst – bl.a Vandkongens Udestue og andre hjem, en sanseudstilling på Brandts, Rejsen og Gemt er ikke glemt til HCA Festivals og Hukommelsespaladset og Tidsrummet.

sigrid copy

Sigrid Cecilie Moses-Jacobsen Scenekunstner og underviser. Hun er uddannet Kaospilot i 2015 og har en Master of Dramaturgy of the Senses & Poetics of Meaningful Coincidences ved Universitet de Girona & Teatro de los Sentidos i 2016. Hun har lavet bestillings arbejder for Teater Wunderland og performet i deres ”Orms rejse” for Moesgaard Museum i Århus.  Hun har rejst i Japan for at undersøge Koh-do traditionen for duftspil og røgelsesceremonier efter invitation fra Nippon Kodo.

helga head

Helga Rosenfeldt-Olsen iscenesætter, performer og underviser. Hun bruger kunstens sprog til at skabe forbindelser. Forbindelser mellem mennesker, mellem rum og kroppe, mellem fagligheder og forståelser, med det formål at gøre os til aktive deltagere i vores omverden. Helga arbejder som iscenesætter, performer, klovn, underviser og konceptudvikler indenfor scenekunst i Danmark og udlandet.  MFA i ensemblebaseret fysisk teater fra Dell´Arte International, USA, en BA i antropologi og videreuddannelse i Auteur-virksomhed fra Scenekunstens udviklingscenter. Kunstnerisk leder af scenekunstplatformen WunschMachine.

© Marika Seidler & clients 2018