workshop Å VIl LIV performance

workshop Å VIL LIV
HUSKUNSTNER WORKSHOP
Publikumsinddragende performance-vandring 

Alders gruppe mellemtrin, udskoling og voksne
Undervisningssted: Å, Skov og Naturcenter
Deltager antal pr. workshop: max. 30
Skabt til Deep Forest Art Land ved Herning

Å VIL LIV består af PERFORMANCE VANDRING, NATURFORLØB med naturvejleder om Åens økosystem og 3 dages HUSKUNSTNER WORKSHOP med 3 professionelle kunstnere indenfor scene- og billedkunst.  Eleverne skaber over de 5 dage deres egen publikumsinddragende performance. Viden om Åen perspektiveres biologisk og performativt. Naturvejledere giver eleverne indblik i Åens økosystem, udretninger og evt. genslyngninger. Faktuel viden skaber grobund for elevernes kunstneriske proces. Vi fordyber os i naturen med en kunstners blik ud fra biologiske observationer af åen skabes der: publikums inddragende performance, land-art, tekstimprovisation og umiddelbare kostumer i skoven og åens mangfoldige områder i en undersøgelse af at vælge sin vej i livet, livs cyklus oog åens liv.

Elevern oplever først  Å VIL LIV en publikums inddragende performance-vandrings FORESTILLING af Seidlers SENSORIUM (60 min) om udretningen/genslyngningen af de danske åer og påvirkningen af åernes økosystem, og om at turde træffe egne valg, at vælge at gå den lige eller snoede vej. Eleverne vil blive sendt ud på vandring i små 8 personers elevgrupper undervejs vil de møde performere og sangere på forskellige stationer i å og skov. Fire scener i forskellige landskabs typer opleves hvor elevpublikummet på sensorisk vis inddrages i fortællingen.

Elevernes workshop er en æstetisk lærings proces, en komprimeret udgave af kunstnernes egen arbejdsmetode med tilblivelse af forestillingen fra naturfaglig research med biolog til lyriske tekster, sensoriske øvelser, visuelle udtryk og performance oplevelser.

Intentionen med forestillingen er at give eleverne en bæredygtig relation til naturen gennem kunsten. Oplevelsen af forestillingen giver eleverne et indblik i en eksperimenterende kunstform, der peger hen imod det kunstneriske udtryk de selv kommer til at arbejde med på huskunstworkshoppen, når de skaber deres egen performance-vandring sammen med kunstnerne. Alle elever kommer til at opleve at være skabende sammen i et team på max. 10 elever sammen med en kunstner. Eleverne sammensætter deres egen performance helt fra grunden, fremføre deres egne fortællinger og er publikum for hinanden. 

Tilskudsmuligheder Statenskunstfond, huskunstnerordningen og jeres kommune i samarbejde med SENSORIUM.
Tidligere afholdt hos Deep Forest Art Land ved Herning med tilskud fra StatensKunstfond Huskunstnerordningen

_F5I7477_krans_crop.net
_F5I7482_venskabs-crop.net
04_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
06_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
01_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
05_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
10_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLandjpg
_F5I7478_krans_crop.net
18_F5I7481_ring.crop.net
07_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
03_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
08_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
09_åvil-liv-undervisning©DeepForestArtLand
new

Seidlers SENSORIUM
c/o Fabrikken for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S.
Danmark
VAT.nr.27016774


Email mail@seidlersSensorium.dk
Telefon +45 26 24 71 91
Instagram 

Nyhedsbrev tilmeld dig her

ny-treestamp_logo_2022_hvidicirkel

2022 © Marika Seidler