workshop VOKS SKOV performance

workshop VOKS SKOV
HUSKUNSTNER WORKSHOP
Publikumsinddragende performance-vandring 

Alders gruppe mellemtrin, udskoling og voksne
Undervisningssted: Skov og Naturcenter
Deltager antal pr. workshop: max. 30

VOKS SKOV består af PERFORMANCE VANDRING, NATURFORLØB med naturvejleder om Wood Wide Web og 3 dages HUSKUNSTNER WORKSHOP med 3 porfessionelle kunstnere indenfor scene- og billedkunst, hvor eleverne skaber deres egen publikumsinddragende performance. 
Viden om skoven perspektiveres biologisk og performativt. Naturvejledere giver eleverne indblik i træernes hemmelighedsfulde verden. Faktuel viden skaber grobund for elevernes kunstneriske proces. Vi fordyber os i naturen med en kunstners blik ud fra biologiske observationer af skoven skabes der: publikums inddragende performance, land-art, tekstimprovisation og umiddelbare kostume i skovens mangfoldige områder i en undersøgelse af WOOD WIDE WEB

Intentionen med forestillingen er at give eleverne en bæredygtig relation til naturen gennem kunsten. Oplevelsen af forestillingen giver eleverne et indblik i en eksperimenterende kunstform, der peger hen imod det kunstneriske udtryk de selv kommer til at arbejde med på huskunstworkshoppen, når de skaber deres egen performance-vandring sammen med kunstnerne. Alle elever kommer til at opleve at være skabende sammen i et team på max. 10 elever sammen med en kunstner. Eleverne sammensætter deres egen performance helt fra grunden, fremføre deres egne fortællinger og være publikum for hinanden. 

Tilskudsmuligheder via Statenskunstfond Huskunstnerordningen i samarbejde med kommune
Afholdt med tilskud fra StatensKunstfond Huskunstnerordningen for skoleklasser i Roskilde kommune, Københavns kommune Åben skole, COPENHAGEN CONTEMPORARY, FFKD Fabikken for Kunst og Design, Gentofte kommune, Guldborgsund kommune, Udstillings stedet MUNKERUPHUS.

1_IMG_0375 det store lange hyfe træ
IMG_0370
IMG_0326
8.IMG_0696_pige rød kjole træmaske
IMG_0373
IMG_0382
IMG_0346
IMG_0733
new

Seidlers SENSORIUM
c/o Fabrikken for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S.
Danmark
VAT.nr.27016774


Email mail@seidlersSensorium.dk
Telefon +45 26 24 71 91
Instagram 

Nyhedsbrev tilmeld dig her

ny-treestamp_logo_2022_hvidicirkel

2022 © Marika Seidler